Per la ruptura
La CUP pot perdre dos municipis on governa amb majoria absoluta

La decisió que va prendre diumenge Consell Polític i el Grup d’Acció Parlamentària de la CUP de no investir Artur Mas ha generat un debat intens a diferents assemblees de les comarques gironines, especialment a Verges i Celrà, dos municipis on la CUP governa amb majoria absoluta i on les assemblees debatran si abandonen l'organització

05/01/2016 Política
Dani Cornellà, alcalde de Celrà Dani Cornellà, alcalde de Celrà
El diari digital aragirona.cat informa  que la decisió que va prendre diumenge Consell Polític i el Grup d’Acció Parlamentària de la CUP de no investir Artur Mas ha provocat diverses crítiques a les comarques gironines. Una d'elles és la de l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, on la CUP governa amb majoria absoluta. Cornellà reconeix que no se sent representat per la CUP i que valora, a nivell personal, donar-se de baixa. Per debatre el nou escenari, divendres han convocat una assemblea local per decidir què fan.

A Verges on la CUP també governa amb majoria absoluta, l'alcalde, Ignasi Sabater, ha manifestat que se senten "tristos i enfadats" per la decisió que la CUP va prendre el diumenge a Barcelona i ha informat que hi ha programada una reunió de l'assemblea local per la setmana que ve.