Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
No al Pla Hidròlic
L'ANC dóna suport a la manifestació en contra del nou Pla Hidrològic de l'Ebre
21/01/2016 Territori

L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) dóna suport a la manifestació convocada el 7 de febrer per la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE)  i  a totes les actuacions pacífiques que s'emprenguin per tal d'aturar l'aplicació d'aquest pla hidrològic de la conca de l'Ebre.

Per a l'assemblea sobiranista, el procés de negociació per aprovar aquest nou pla hidrològic de conca no ha valorat en cap cas l’equilibri mediambiental del tram final del riu i del Delta ni les propostes i punts de vista de les diverses parts implicades de tot el territori afectat.

Considera l'entitat que aquest pla hidrològic de conca representa un nou atac frontal de l’estat espanyol ja que afecta a la capacitat de gestió dels nostres recursos naturals.

Una vegada més es posa de manifest, segons l'ANC,  que només amb les eines d'un estat independent podrem gestionar els nostres recursos naturals, podrem contribuir a l'equilibri territorial de les nostres comarques i podrem treballar per una economia sostenible.

Afirma l'entitat que "Només esdevenint un estat independent amb plena sobirania, podrem convertir el conflicte en un assumpte d’abast internacional que haurà de ser negociat entre dos països, Catalunya i Espanya, en igualtat de condicions".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid