Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Talls a la N-340
El veïnat de les Terres de l'Ebre bloqueja de nou la N-340 confiant en una solució immediata

Es comença a parlar d'una gran reivindicació festiva a l'Ampolla pel mes de gener.

18/12/2015 Drets i Llibertats

Ahir a la tarda, es van fer els darrers tres quarts d'hora de protesta de l'any a l'N-340 ebrenca. Es va fer a les Cases d'Alcanar, al Montsià, i l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. A Vinaròs, al Baix Maestrat, no es va autoritzar la protesta després del gran col·lapse que es va generar la setmana passada al coincidir el tall amb un accident a l'AP-7.

La d'aquest dijous ha estat l'última mobilització de l'ofensiva veïnal per una AP-7 gratuïta aquest 2015. Com els propers dijous, el 24 i el 31 de desembre, coincideixen amb vespra de festius, no es faran més protestes per no complicar la tornada a casa de transportistes i veïns. Els talls es reprendran el 7 de gener amb la mirada posada sobre el nou govern que hagi sortit del 20-D i la possibilitat que arribin solucions. També es comença a parlar d'una gran reivindicació festiva a l'Ampolla per al gener.

Els veïns i veïnes d'aquestes poblacions estan tips d’esperar solucions al problema d’aquesta problemàtica carretera que, per saturació i accidentalitat, és un dels pitjors punts negres de la xarxa viària del territori. La reivindicació és unànime: volen la gratuïtat de l’autopista AP-7, igual que la tenen els veïns del tram entre Salou i Torredembarra des del 2000.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid