Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TALLS A LA N-340
Continuen els talls de la N-340 a les Terres de l'Ebre per la gratuïtat de peatges de l'autopista
15/01/2016 Drets i Llibertats

Com cada dijous, els veïns han tallat la N-340 a les Cases d'Alcanar, L'Ametlla de Mar i Vinaròs. Durant la mobilització han pintat siluetes al terra i han aportat un taüt per conscienciar sobre l'alta sinistralitat de la via, en el marc de la campanya 'Prou'.

El veïnat s'ha mostrat contrari a la construcció de noves rotondes a l'N-340,  ja que pot implicar perill per a la seguretat de les persones en cas d'evacuació per accident nuclear. Recorda que la carretera és una via d'evacuació del pla Penta.

Aquest dijous, el moviment veïnal ha demanat una reunió urgent amb la delegació del Govern espanyol a Catalunya per conèixer les justificacions de les obres a la N-340 i també vol reunir-se amb el nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, per plantejar-li que demane la gratuïtat de peatges de l'autopista enlloc de bonificacions als vehicles pesants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid