Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Colau tancarà a l'abril l'exposició sobre 1714 del Born Centre Cultural

La regidora de la CUP Maria Rovira va expressar "la seva sorpresa" al comprovar que Barcelona en comú  al·lega falta de visitants per clausurar l'exposició

23/12/2015 Història
El Born Centre Cultural El Born Centre Cultural
El comissionat de Programes de Memòria de Barcelona, Ricard Vinyes, va anunciar el passat dilluns que el Born Centre Cultural retirarà l'exposició temporal Fins a aconseguir - ho! El setge de 1714 a l'abril de 2016 , després que hagi estat en exhibició des de 2013 i que hagi registrat un descens de les visites. El canvi d'orientació de l'espai va ser aplaudit per la regidora de Ciutadans, Marilén Barceló, que va demanar que, d'ara endavant, el Born garanteixi la "neutralitat ideològica" de l'equipament municipal i eviti l'"adoctrinament". La regidora del PP Àngels Esteller es va mostrar molt satifeta ja que  havia sol·licitat formalment la retirada de Fins a aconseguir-ho! El setge de 1714,per ser una exposició "secessionista".

El regidor d'ERC Juanjo Puigcorbé va reclamar al govern de Colau que "no dilueixi el significat de l'espai" i la regidora de la CUP Maria Rovira va expressar públicament "la seva sorpresa" al comprovar que Barcelona en comú (BComú) al·lega falta de visitants per clausurar l'exposició. "Em pensava que el seu partit no entenia la cultura amb una visió mercantilista", va dir la regidora de la formació independentista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid