Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Una altra jornada de lluita de la Marea Pensionista
04/11/2015 Política

La Marea Pensionista ha convocat una vegada més als seus seguidors a fer valer els seus drets protestant davant de l'edifici dels Jutjats socials, situats en la Gran Via dels Corts Catalans número 111 (Ciutat de la Justícia), demà a les 10,30 del matí.

Després de la sentència del Tribunal Constitucional sobre la congelació de les pensions de l'any 2012 -que, sense tenir en compte els tractats de la *OIT, ni la Carta Social Europea, es va posar del costat del Govern del Partit Popular- la Mareja Pensionista, amb el suport del Col·lectiu Ronda i d'altres advocats, ha aconseguit que un Jutjat social de Barcelona (el número 12), dicti una sentència impecable que obliga a l'Institut Nacional de la Seguretat Social a abonar a 11 pensionistes la diferència entre el que van percebre l'any 2012 i la pujada de l'IPC, fixada en el 2,9.

La Marea Pensionista està convençuda que la lluita és l'únic camí, i amb motiu de l'assenyalament d'un judici per al dia 5 de novembre a les 11,30 del matí en el mateix jutjat número 12, ha assenyalat per a aquest dia una nova jornada de lluita i de suport a aquests companys, convençuts com estem que tenim la raó i esperem justícia.

De cap manera anem a permetre que cap govern, sigui del color polític que sigui, es porti per davant el nostre sistema públic de pensions, digui el que digui la Troica. "Ens juguem el nostre futur, el dels nostres fills i el dels nostres néts" han puntualitzat membres de la Marea

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid