Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Noves pintades feixistes a Can Alcover de Palma
15/11/2015 Drets i Llibertats
Només han passat dues setmanes des del darrer atac i aquest dissabte Can Alcover ha patit noves pintades. Aquesta vegada les consignes han anat dirigides a la recuperació del TIL i a la renúncia del retorn de TV3. A més, el rebuig de l'estelada en favor de la bandera mallorquina ha quedat transmès en l'acte, segons informael dBalears.

Amb aquest fet el centre de cultura de Palma acumula un nou acte d'incivisme arribat des del sector gonellista de l'illa. No és la primera vegada que l'antiga casa del poeta Joan Alcover pateix aquest tipus d'atacs. Cal recordar que encara es pot veure una pintada de fa un temps de l'esvàstica nazi.

S'afegeix d'aquesta manera una nova causa que serà investigada pels responsables del centre que pertany a l'Obra Cultural Balear.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid