Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Pintades espanyolistes a la seu de l'OCB a Palma
07/11/2013 Drets i Llibertats

La seu de l'Obra Cultural Balear (OCB) a Palma ha estat víctima d'un atac aquest cap de setmana. Les portes de Can Alcover han estat pintades amb uns grafits amb el següent missatge “Somos Espanya” i la pared d'entrada amb una bandera espanyola.

Tot apunta a què els vàndals van fer les pintades la nit de dissabte a diumenge. Dimecres, l'OCB va interposar la denúncia a la Policia Local i avui Emaya ja ha esborrat la bandera espanyola. Des de l'entitat expliquen que el problema està a la porta de ferro, amb un poema d'Alcover i que resulta més difícil d'esborrar. El nou edifici de Can Alcover s'inaugurà el maig de 2008 i mai havia patit cap atac fins aquest cap de setmana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid