Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Periodisme d'Investigació
El Grup Barnils lliura el Premi Ramon Barnils de Periodisme d'Investigació

El proper 26 de novembre a les 20h, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm a Barcelona acollirà la gala, punt de trobada del periodisme dels Països Catalans

20/11/2015 Comunicació

El Grup de Periodistes Ramon Barnils (GPRB) entregarà els guardons del Premi Ramon Barnils de Periodisme dInvestigació el proper 26 de novembre en una gala a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. El Grup, que ha recuperat el premi que anys enrere havia atorgat el setmanari El Temps, guardonarà els millors reportatges periodístics d’investigació rebuts amb un primer premi, dotat amb 1.200 euros i la publicació del reportatge al diari ARA, i amb un accèssit especial per a estudiants de Periodisme dotat amb 400 euros. Aquesta edició del Premi Barnils ha estat possible gràcies als supermercats Bonpreu-Esclat, l’Ajuntament de Sant Cugat i Estrella Damm i del diari ARA.

La gala, que vol ser el punt de trobada del periodisme dels Països Catalans, començarà a dos quarts de nou del vespre, serà conduïda pels periodistes Elisenda Soriguera i Enric Borràs i combinarà en format breu reflexions sobre el periodisme d’investigació i el periodisme que es fa avui dia. El toc festiu anirà a càrrec del cantautor del País Valencià, Rafa Xambó, i del membre ZOO, Héctor Galan. La gala, oberta al públic, tindrà un format àgil i breu i després serà el moment del brindis, les copes i la tertúlia.

El jurat del premi ha estat integrat per Antoni Bassas (diari ARA), Pep Gimeno (Cugat.cat), Neus Bonet (degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya), David Vidal (professor de Periodisme a la UAB), Dolors Genovés (periodista i documentalista) i David Bassa (president del Grup Barnils). Bassa ha considerat que el Premi Barnils “és una finestra per promoure el periodisme d’investigació en un moment en què és més necessari que mai”. El president del Grup Barnils ha destacat també la necessitat de “donar prestigi a aquest tipus de periodisme” i ha confirmat la voluntat del Grup de consolidar aquest guardó junt amb iniciatives com l’Anuari Mèdia.cat dels silencis mediàtics o la col·leccióde llibres Periodistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid