Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
feixisme
El Grup Barnils denuncia les amenaces de l’extrema dreta a Jordi Borràs

El Grup Barnils rebutja qualsevol intent de coaccionar l’exercici professional fent ús de la violència i defensa el fotògraf Jordi Borràs

12/10/2015 Drets i Llibertats

El Grup de Periodistes Ramon Barnils rebutja i denuncia públicament les amenaces d’agressió del vicepresident de Democracia Nacional, Pedro Chaparro, al fotoperiodista i membre de l’entitat, Jordi Borràs.

El dirigent del partit ultradretà ha demanat avui als assistents de l’acte pel 12 d’octubre a Montjuïc que agredissin al fotoperiodista si el veien. Una societat democràtica no pot permetre que amenaces d’ultres a periodistes com aquesta quedin impunes. De fet, aquesta no és la primera vegada que Jordi Borràs és objecte d’insults i amenaces. L’any passat, en aquesta mateixa data, el GPRB ja va denunciar les coaccions que va rebre el fotoperiodista en exercici de la seva professió.

El Grup Barnils rebutja, una vegada més, qualsevol intent de coaccionar l’exercici professional fent ús de la violència, ja sigui per mitjà de la força com per amenaces i intimidacions.

El GPRB se solidaritza amb Jordi Borràs i la seva tasca i l’anima a denunciar Pedro Chaparro, per al qual l’entitat li ofereix tot el seu suport. Així mateix, demanem a la Fiscalia especial de delictes d’odi i discriminació que actuï d’ofici contra aquest tipus d’amenaces que massa vegades queden impunes.

Cal recordar que Jordi Borràs va ser agredit fa més d'un any mentre cobria un acte com a fotògraf un míting de Falange a la plaça Universitat, mentre agents dels Mossos d'Esquadra van mostrar una actuació de negligència i connivència amb els agressors feixistes.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid