Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa de la Sanitat Pública
La Marea Blanca exigeix al Govern en funcions que deixi d’aplicar mesures que afavoreixen la privatització sanitària

Convoca aturades als centres sanitaris aquest divendres 30 d’octubre

28/10/2015 Salut

A través d’una acció als Serveis Territorials de Salut a Lleida, la Marea Blanca de Ponent i Pirineus ha denunciat que el Govern, malgrat estar en funcions, està accelerant els canvis organitzatius al sistema públic de salut de Lleida. Les mesures, impulsades des de la gerència de l’Institut Català de la Salut, representen un “canvi de model en l’organització de la sanitat de Lleida” i la Marea n’exigeix al Govern l’aturada de la seva aplicació.

La Marea anima a usuaris i treballadors a participar de les aturades convocades el divendres 30 d’octubre per exigir al Govern que aturi aquestes mesures. Tindran lloc al l’entrada de l’Hospital Arnau de Vilanova i de l’Hospital Santa Maria (10:30h), del CAP de Tàrrega (8h), del CAP de La Mariola (10h) i del CAP de Cappont (12h).

La Marea denuncia que aquestes mesures tendeixen cap a un sistema sanitari més privatitzat i entén que “un Govern en provisionalitat” no pot seguir imposant un model sanitari marcadament neoliberal. “En un moment de qüestionament del model de país, cal que els catalans i les catalans puguin definir també el model de sanitat que volen” han recordat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid