Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatització de la sanitat
La Marea Blanca interpel·la a l'alcalde de Lleida perquè reconsideri el seu suport al consorci
21/05/2015 Salut

La Marea Blanca de Ponent i Pirineus ha interpel·lat aquesta tarda a l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, a la plaça Ricard Vinyes en un dels actes de campanya del PSC de Lleida de cara a les eleccions municipals de diumenge.

Integrants de la Marea Blanca li han lliurat en mà la carta oberta que van enviar la setmana passada a les diferents candidatures demanant un posicionament clar respecte el consorci sanitari, i li han retret “el seu suport al consorci tot i l’ampli rebuig que ha acumulat al territori”.

A més, li han recordat que “organismes com l’Oficina Antifrau de Catalunya i la Sindicatura de comptes han carregat durament contra els consorcis com a instruments de la gestió sanitària, ja que propicien la confusió d’interessos públics i privats”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid