Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
La Marea Blanca de Lleida presenta una moció en defensa de la sanitat pública a l'Ajuntament

El text també contempla la seva gestió pública i el futur del sistema sanitari públic i les polítiques de salut a les terres de Ponent

21/07/2015 Salut

Avui a les 10h del matí, la Marea Blanca de Lleida presentarà una moció i la registrarà a l'edifici Pal·les, plaça Paeria 11. La moció ha estat enviada als diferents grups polítics en contra del Consorci que es pretén tirar endavant el pròxim 31 de juliol al Ple de l'Ajuntament.

El text de la moció demana que l’Ajuntament de Lleida es mostri favorable que tota la integració dels serveis sanitaris de les Terres de Ponent es faci sota el paraigües de l’Institut Català de la Salut i que segueixi reclamant que s'incrementin els recursos destinats a la Salut "al nostre territori i que es millori l’atenció pública assolida en els últims anys".

Amb aquesta moció s’adjunten més de 1.000 signatures del treballadors sanitaris en contra del Consorci Sanitari de Lleida i recorda que la ciutadania de Lleida s’ha manifestat massivament en contra de la creació d’un nou ens jurídic, segons els estatuts, l’anomena’t Consorci Sanitari de Lleida. Es van presentar 38.575 signatures en defensa de la Sanitat Pública i s’han presentat 11.439 al·legacions.

Arran de l’aprovació de l’Acord de Govern del passat 25 de febrer de 2014 en el qual el Govern aprova encarregar al CatSalut la creació d’un ens públic de gestió dels centres sanitaris de dependència pública de Lleida, en un termini de 6 mesos, la Marea considera que l’Ajuntament de Lleida com a representació de la ciutadania ha de tenir un paper actiu en qualsevol canvi substancial que es pugui dur a terme en el sistema sanitari públic a les Terres de Ponent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid