Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Noves amenaces
La farmacèutica Labiana amenaça per carta la seva plantilla dels perills de la independència

La CUP de Corbera denuncia "enèrgicament" aquestes amenaces i coaccions per part de la direcció de l'empresa farmacèutica i fa una crida per animar a tota la plantilla de Labiana i a la classe treballadora en general a votar massivament el proper diumenge.

25/09/2015 Drets i Llibertats

En els darrers dies, la CUP de Corbera de Llobregat ha tingut constància de l'enviament d'un correu electrònic, a tota la plantilla de la farmacèutica Labiana Pharmaceuticals (l'empresa té fàbriques a Corbera de Llobregat i Terrassa), sota el títol de “Repercussió a Labiana de les properes eleccions”. 

L'escrit alerta directament a les treballadores de les conseqüències negatives que una futura Catalunya independent tindria per l'empresa, ja que segons el comunicat el 80% de la facturació de la farmacèutica es ven fora de l'estat espanyol. També assegura que en converses amb els principals proveïdors de Labiana, que són Boehringer i Meda han mostrat la seva preocupació i amenacen d'emportar-se la fabricació a un altre lloc.

A més també assegura que els préstecs demanats per Labiana per una ampliació de capital, a 4 entitats financeres estan a l'”espera de la resolució de la incertesa del moment” i actualment l'operació resta en “quarentena”. Tot això amenaçant que la situació que es pugui desprendre d'una hipotètica independència de Catalunya podria portar a la desaparició de l'empresa.

La CUP de Corbera denuncia "enèrgicament" aquestes amenaces

La formació ha denunciat "enèrgicament" aquestes amenaces i coaccions per part de la direcció de Labiana. Considerem que aquesta acció, pretesament relacionada amb la situació real de l'empresa i una gestió responsable de la mateixa, en realitat és deguda a una coordinada campanya de por de l'estat espanyol i la gran patronal de diferents sectors.

Per a la CUP, "és inadmissible i propi de règims esclavistes, que els caps d'una empresa puguin coaccionar d'aquesta manera a la seva plantilla, intentant-la condicionar per tal que no pugui votar lliurement i ho faci sota l'amenaça i la por de les possibles pèrdues de llocs de treball. Això demostra, un cop més, que la independència és una potent eina de classe per engegar un procés constituent, on les classes populars siguin les protagonistes i es camini cap a una societat justa i igualitària".

Aquestes amenaces s'ajunten a les ja conegudes d'altres sectors farmacèutics (com Almirall), a la de la gran banca, les amenaces de fer-nos fora de la UE i de l'OTAN o de grans empreses com Telefónica, Planeta o Pronovias que han assegurat que marxarien de Catalunya en una hipotètica Catalunya independent.

Així doncs, la CUP Corbera fa una crida per animar a tota la plantilla de Labiana i a la classe treballadora en general a votar massivament el dia 27 de setembre, "per la veritable ruptura amb l'estat espanyol i el capitalisme. Per una societat lliure, justa, feminista! Governem-nos!", afegeix la formació.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid