Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
La CUP-Crida Constituent reflexiona al territori com relligar els Països Catalans

Fent actes a Palma, Fraga, Xàtiva i Perpinyà. A Fraga s'ha signat la Declaració de Ponent amb a voluntat enfortir lligams i treballar plegats pel futur de la Franja de Ponent i en el marc dels Països Catalans. La CUP i el Casal han assumit així el compromís de col·laboració.

27/09/2015 Política

Durant la jornada de reflexió ha fet diversos actes arreu del territori per visualitzar la nació sencera, el conjunt dels Països Catalans.

A Palma (Mallorca), unes 150 persones han assistit aquest dissabte a can Alcover a l'acte de la CUP, que ha comptat amb la presència d'Anna Gabriel, candidata d’aquesta formació per Barcelona a les eleccions de diumenge; Quim Arrufat, fins ara diputat al Parlament. Pepe García d'Alternativa per Pollença ha presentat l'acte, que estava organitzat per la CUP Palma i Endavant OSAN.

Tant Gabriel com Arrufat han explicat la importància de les eleccions que aquest cap de setmana es duran a terme al Principat. ‘’Governem-nos’’ és el lema de la campanya per les eleccions de la CUP, la formació independentista aposta «per la ruptura amb l’actual Estat espanyol i iniciar un procés per establir una nova república catalana on els drets socials i la igualtat siguin el fonament d’aquest nou país». L’acte ha finalitzat amb l’actuació del grup Eleph&Castle.

Per aquest diumenge la CUP Palma ha convocat un acte públic per fer seguiment de les eleccions al Principat, serà a partir de les 20 hores al Bar Siset de Palma (Carrer Concepció, 5). Cal recordar que la CUP Palma es va presentar públicament el passat mes de juliol.

A Fraga (Baix Cinca),  Gabriela Serra i Albert Botrán, quatre i cinc respectivament per Barcelona i Ramon Usall, cap de llista per les comarques de la Franja, Ponent, Pirineus i Aran. La trobada ha estat al Casal Jaume I de Fraga, on s'ha presentat la Declaració de Ponent, que te com a voluntat enfortir lligams i treballar plegats pel futur de la Franja de Ponent i en el marc dels Països Catalans. La CUP i el Casal han assumit així el compromís de col·laboració.

A Xàtiva (Costera) Isabel Vallet i David Fernàndez, han acompanyat Josep Manel Busqueta, número tres de la llista de Barcelona, i Guillem Agulló. 

A Perpinyà (Rosselló),  al cinema Castellet s'han aplegat un centenar de persones. L'acte ha comptat amb la presència dels de llista de Barcelona i les comarques nord-orientals, Antonio Baños i Benet Salellas, respectivament, acompanyats de Dolors Serra, membre nord-catalana de la llista per les comarques nord-orientals. Cal recordar que la CUP Perpinyà es va presentar el passat 7 de novembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid