Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
Actes de la CUP-CC a diversos indrets dels Països Catalans durant la "jornada de reflexió"

Perpinyà, Palma, Xàtiva i Fraga aplegaran actes polítics de la formació el proper dissabte

24/09/2015 Política

La CUP-Crida Constituent desenvoluparà actes en diversos indrets dels Països Catalans, més enllà de Catalunya,  durant la jornada de reflexió, ja que per aquesta diada la prohibició de fer-nes només afecta al territori del Principat. Així hi hauran actes a Perpinyà, Palma, Xàtiva i la Franja de Ponent.

A Perpinyà (Rosselló) a les 18.30h el Cinema Castellet aplegarà el Parlaments d'Antonio Baños, cap de llista per Barcelona; Benet Salellas, cap de llista per les comarques nord-orientals i Dolors Serra, membre notrd-catalana de la llista per les comrques nord-orientals. També es comparà amb l'actuació d'Agulla Almarada. A continuació, cap les 20.30h, el Casal Jaume I oferirà un sopar i l'actuació musical ELS DELAI

A Xàtiva (Costera) a les 12h a la plaça del Mercat, parlarà Josep Manuel Busqueta, número 3 de la llista per Barcelona; Maria Josep Martínez de Xàtiva; Guillem Agulló i els diputats al Parlament Isabel Vallet i David Fernández.

A Palma (Mallorca) a les 18h a Can Alcover, amb l'Anna Gabriel, número 2 de la llista per Barcelona i Quim Arrufat, diputat al Parlament. Presentarà l'acte, Pepe García d'Alternativa per Pollença. Es comptarà amb l'actuació musical d'Eleph&Castle.

A Fraga (Franja de Ponent), hi participaran Gabriela Serra i Albert Botrán, que ocupen els llocs 4 i 5 respectivament per Barcelona i Ramon Usall, cap de llista per les comarques de la Franja, Aran, Ponent i Pirineus.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid