Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Amenaces i injúries
Drets respon a Josep Ramon Bosch, president de SCC

L’associació de juristes Drets exposa els motius de la querella interposada contra Josep Ramon Bosch, president de Societat Civil Catalana per haver amenaçat i injuriat nombroses personalitats catalanes des d’un perfil de Facebook

17/09/2015 Drets i Llibertats

Després que ahir l’associació de juristes Drets fes pública la querella interposada contra Josep Ramon Bosch, president de Societat Civil Catalana per haver amenaçat i injuriat nombroses personalitats catalanes des d’un perfil de Facebook sota la identitat de “Fèlix de Sant Serní de Tavernoles” i en resposta al comunicat del Sr. Bosch d’avui 17 de setembre,
l’associació Drets ha manifestat:

-Ens reiterem en l’absoluta convicció que Josep Ramon Bosch és l’autor de les amenaces i injúries denunciades. S’ha acreditat suficientment la informació dels fets denunciats i de l’autoria de la pàgina. La querella s’acompanyava de proves fefaents.

-Malgrat que el perfil del Facebook va ser eliminat una hora després de fer-se pública la querella, com que prevèiem que això podia passar disposem d'una acta de navegació certificada que preserva la integritat de la prova.

-La primera reacció de Josep Ramon Bosch, que ha quedat enregistrada, va ser la de no negar els fets i demanar disculpes si havia “ofès” a algú. El querellat va ser preguntat per aquesta qüestió en un acte públic a Manresa ahir dimecres al vespre.

-És cert, com diu Bosch, que caldrà acudir als tribunals. Som nosaltres qui hem recorregut als tribunals per defensar l’honor dels injuriats i amenaçats, i serà el jutge qui resolgui.

-Demanem a Josep Ramon Bosch que, si està segur de la seva innocència, faciliti la prova pericial de la IP del seu ordinador perquè els Mossos d’Esquadra puguin identificar l’autoria dels missatges amenaçadors i injuriosos.


-Mostrem la nostra sorpresa pel fet que Josep Ramon Bosch emeti un comunicat donant explicacions signat com a president de l’entitat Societat Civil Catalana i no a títol particular.

-En base a això, ja hem demanat als eurodiputats catalans que facin les gestions oportunes perquè el Parlament Europeu retiri el Premi Ciutadà Europeu 2014 a Societat Civil Catalana.

 

A més a més ahir es va saber que el president de SCC va penjar vídeos de propaganda feixista amb la seva pròpia veu a Youtube.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid