Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
Aprovació del programa de la CUP-Crida Constituent i presentació de la Declaració de Ripollet

L'acte de presentació se celebrarà a les 13h al Teatre Auditori del Mercat Vell (Plaça Onze de setembre) de Ripollet. Els parlaments aniran a càrrec del candidat Antonio Baños i la candidata Gabriel Serra.

03/09/2015 Política
Aquest dissabte 5 de setembre a Ripollet, la CUP-Crida Constituent celebrarà una assemblea per aprovar el programa electoral per a les eleccions del 27 de setembre. El programa ha estat treballat per totes les organitzacions polítiques que formen part de la candidatura.

Al migdia se celebrara una conferència de premsa per presentar el programa i fer pública la «Declaració de Ripollet», declaració que resumirà els compromisos de la CUP-Crida Constituent amb el procés que viu el país.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid