Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
Som Poble del Vendrell renuncien al càrrec de confiança

La formació aposta per la supressió de tots els càrrecs de confiança de l'Ajuntament del Vendrell i proposa que aquests diners es destinin a la millora dels serveis socials.

15/07/2015 Política

Som Poble del Vendrell ha renunciat al càrrec de confiança que, segons la proposta de l’alcalde, els pertoca com a grup municipal.

La formaciço entén que és una despesa innecessària que no ha de ser assumida pels pressupostos públics. Considera que si un partit té la necessitat de comptar amb personal remunerat per a realitzar tasques de suport i assessorament, ha de ser el mateix partit el que assumeixi aquesta despesa, i no l’ens municipal, sobretot tenint en compte l’actual situació econòmica i social del Vendrell.

Som Poble va ser l’única formació que es va mostrar obertament en contra dels càrrecs de confiança, si bé Sí Se Puede també va explicar que havien de debatre aquest tema a la seva assemblea. La resta de formacions es manifestaren a favor de la proposta de l’alcalde.

La formació puntualitza que els 190.000€ anuals que es destinen a pagar els càrrecs de confiança han de ser invertits en la millora de la vida de les persones i en la lluita contra la situació d’emergència social que actualment viu el nostre municipi.

En aquesta línia proposa, que aquests fons siguin destinats a millorar l’estructura dels serveis socials (ajuts socials d’urgència, beques menjador, etc.), un àmbit que, malgrat la seva importància, presenta greus mancances de recursos i personal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid