Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
Educació cerca un acord global de tots els punts reivindicatius dels docents de les Illes

Pel Comitè de Vaga és un moment que pot ser històric, ja que s'inicia el procés de negociació dels punts de la vaga indefinida.

21/07/2015 Educació

"Tot i que mantenim el nostre punt de vista crític respecte a la política de minimització de la LOMCE a les nostres illes, des del nostre comitè de vaga valoram molt positivament la voluntat que, des d'ahir, la Conselleria d'Educació ens ha transmès de voler entrar en una negociació global de tots els punts de la nostra plataforma reivindicativa" ha manifestat aquest matí en un comunicat el Comotè de Vaga de l'Assemblea de Docents.

La directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez, ho ha comunicat als representants dels dos comitès de vaga que es reuniren amb ella en una mesa de negociació. Ella va ser l'encarregada de transmetre el desig del mateix conseller Martí March.

El comitè acudirà a la reunió amb propostes i amb moltes ganes de fer feina, i celebran el canvi d'actitud que es va viure respecte a les reunions dels comitès de vaga amb l'anterior equip de la Conselleria d'Educació.

La delegació dels docents demanà explicacions sobre les condicions de la proposta de la Conselleria i aquestes foren respostes. A la vegada, demanàran la inclusió de les excepcions al document aportat per la conselleria.

Un moment que pot ser històric

En la dura història de lluita que emprengueren amb la vaga indefinida, per primera vegada, el govern es compromet a presentar una proposta després d'haver escoltat les aportacions dels comitès de vaga, en particular les que ha fet l'Assemblea de Docents. Així, com han explicat, la Conselleria s'ha compromès a fer-los arribar l'esborrany de la seva proposta dijous abans de la nostra assemblea per a què pugui ser valorat per la mateixa abans del Consell de Govern de divendres.

Per això mateix, aquest dijous a les 19:30, a l'IES Pau Casesnoves d'Inca, s'ha convocat una Assemblea de Docents de Mallorca, assemblea oberta com sempre s'ha fet en els mesos d'estiu, on tots els treballadors i treballadores de l'ensenyament han de poder dir la seva respecte a aquesta proposta d'acord referida al punt 6è baixes).

En la mateixa reunió també es tractaran altres aspectes com les darreres gestions del comitè de vaga, la negociació de tots els punts de la plataforma reivindicativa i la implantació de la LOMCE a secundària.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid