Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
L'Assemblea de docents posa 4 recursos contenciosos contra la LOMCE

Es refereix als currículums i les ordres que els desenvolupen

19/06/2015

L'Assemblea de Docents ha interposat 4 recursos contenciosos administratius contra els Decrets 34/2015 i 35/2015, que fixen els currículums d'ESO i Batxillerat, i contra les seves ordres d'aplicació.

Ho ha fet, seguint la tasca activa contra la imposició de la LOMCE a les escoles i instituts de les Illes Balears, i seguint el programa de treball desenvolupat pel nostre comitè de vaga i les comissions de l'Assemblea.

Aquestes mesures jurídiques en defensa d'una educació de qualitat són una empenta més en la lluita contra la LOMCE que s'està desenvolupant des de les diferents entitats de la comunitat educativa, a les que, el dia d'avui, cal afegir la declaració contra la LOMCE dels partits que negocien el futur govern de les Illes Balears.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid