Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27-S
Antonio Baños encapçalarà a Barcelona la llista de la CUP-Crida Constituent

Benet Salellas ho farà Girona, Ramon Usall a Lleida i Sergi Saladié a Tarragona

30/07/2015 Política

El periodista i membre de Súmate Antonio Baños ha estat elegit cap de llista de la CUP-Crida Constituent a les eleccions del 27-S per la demarcació de Barcelona. Baños liderava l'opció amb Anna Gabriel, Josep Manel Busqueta, Gabriela Serra i Albert Botran, que s'habia proposat en les primàries celebrades aquests darrers dies i que ha obtingut 1.123 vots, o sigui 64,84%.  

La resta de la llista del 6è al 10è lloc, estarà formada per Eulàlia Reguant, Julià de Jòdar, Mireia Vehí, Joan Garriga i Pilar Castellejo. El procés de primàries e aquesta demarcació ha comptat amb la participació de 1.757 persones, que ha representat el 62,30% dels inscrits (militatns i simpatitzants). 

Per Girona, Benet Salellas ha estat elegit com a cap de llista. A continuació han estat elegits, Marta Ball-llosera, Jordi Navarro, Elisabet Punset i Antoni Rico. La participació ha estat de 369 persones que representa el 70.83% dels inscrits.

Per Lleida, liderarà la llista l'historiador Ramon Usall. La resta de 2n al 5è, estarà formada per Mireia Boya, Josep Amtoni Vilalta, Clara Barbal i Ferran Dalmau. Han votat 169 persones o sigui el 68,70% dels inscrits.

El geògraf de Vandellòs, Sergi Saladié Gil, encapçalarà la llista per Tarragona, en haver estat la persona més votada en aquest procés. L’acompanyaran –per ordre de la llista- Maria Mestre,  Jaime Rodríguez, Lurdes Quintero i Ernest Montserrat. Han votat 214 persones, que representa el 67,30 dels incrits.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid