Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27-S
Antonio Baños encapçalarà a Barcelona la llista de la CUP-Crida Constituent

Benet Salellas ho farà Girona, Ramon Usall a Lleida i Sergi Saladié a Tarragona

30/07/2015 Política

El periodista i membre de Súmate Antonio Baños ha estat elegit cap de llista de la CUP-Crida Constituent a les eleccions del 27-S per la demarcació de Barcelona. Baños liderava l'opció amb Anna Gabriel, Josep Manel Busqueta, Gabriela Serra i Albert Botran, que s'habia proposat en les primàries celebrades aquests darrers dies i que ha obtingut 1.123 vots, o sigui 64,84%.  

La resta de la llista del 6è al 10è lloc, estarà formada per Eulàlia Reguant, Julià de Jòdar, Mireia Vehí, Joan Garriga i Pilar Castellejo. El procés de primàries e aquesta demarcació ha comptat amb la participació de 1.757 persones, que ha representat el 62,30% dels inscrits (militatns i simpatitzants). 

Per Girona, Benet Salellas ha estat elegit com a cap de llista. A continuació han estat elegits, Marta Ball-llosera, Jordi Navarro, Elisabet Punset i Antoni Rico. La participació ha estat de 369 persones que representa el 70.83% dels inscrits.

Per Lleida, liderarà la llista l'historiador Ramon Usall. La resta de 2n al 5è, estarà formada per Mireia Boya, Josep Amtoni Vilalta, Clara Barbal i Ferran Dalmau. Han votat 169 persones o sigui el 68,70% dels inscrits.

El geògraf de Vandellòs, Sergi Saladié Gil, encapçalarà la llista per Tarragona, en haver estat la persona més votada en aquest procés. L’acompanyaran –per ordre de la llista- Maria Mestre,  Jaime Rodríguez, Lurdes Quintero i Ernest Montserrat. Han votat 214 persones, que representa el 67,30 dels incrits.

Valora
Rànquings
  1. La CUP, ICV, ERC i PDeCAT d'Argentona aniran junts a les municipals
  2. S'ha acabat el crèdit
  3. La CUP impulsa una Proposta de Resolució conjunta per fer front a l’estratègia electoralista de Cs
  4. "Li demano a Puigdemont que no posi un peu al coll de qui està sent trepitjat"
  5. De governs efectius, investidures esguerrades i vots eixorcs
  6. Cim de les invisibilitzades en suport a la Tamara i l'Adri i Mallorca s'agermana a Cims per la Llibertat en solidaritat a Valtònyc
  7. La CUP fa possible la modificació de la llei que permet les Iniciatives Legislatives Populars
  8. Poble Lliure afirma que l’independentisme no té estratègia ni direcció política
  9. La Maternitat d’Elna
  10. Presentació de la sectorial d'Ensenyament: "La República comença a les aules"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid