Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Segueix la campanya ultra contra Guanyem Badalona en Comú

La web ultradretana Minuto Digital s’ha afegit a la campanya contra Guanyem Badalona en Comú amb un article on s’intenta desprestigiar la regidora Fàtima Taleb i el diputat de la CUP David “Hernández” (sic)

07/06/2015 Política
El diari ultra Minuto Digital (que pren el nom de Minute, l'òrgan d'expressió del feixista Front Nacional francès) s’ha afegit a la campanya contra Guanyem Badalona en Comú amb un article on s’intenta desprestigiar la regidora Fàtima Taleb (la web ultradretana fins i tot retoca una fotografia de la regidora) i el diputat de la CUP David “Hernández” (se l’acusa de ser el xofer d’ETA). El directors de Minuto Digital són Santiago Fontenla Conles, ex-secretari general de La Falange i l'Asociación de Escoltas en Activo del País Vasco y Navarra i la seva dona Yolanda Couceiro Morín  propera a Vox (tot i que en el passat va militar al PP basc i va donar suport a PxC i a les passades eleccions municipals va intentar ser elegida regidora a Portugalete pel Partido por la Libertad-Manos Limpias).
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid