Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una primera valoració sobre el 24M

La CUP d'Almàssera valorem en primer lloc, molt positivament, el canvi polític que s'està produint al nostre país i que només és l'inici del canvi que necessitem com a poble treballador. Aquest tombat a la situació política és el resultat d'infinitats de lluites individuals i sobretot col·lectives, mantingudes en aquesta llarga nit de domini de l'oligarquia i que ara comencen a cristal•litzar en diverses expressions polítiques.

En segon lloc no volem negar que en la nostra primera experiència electoral hem obtingut un mal resultat (1,62% dels vots). Vots que agraïm profundament a les persones que han confiat en nosaltres i que encoratgem a que donen un pas més i s'impliquen a la nostra assemblea local de la CUP que és la seva. El nostre agraïment va també de manera molt especial per a totes les persones que han col·laborat amb la nostra candidatura de dins i de fora d'Almàssera.

Este resultat electoral evidencia les dificultats amb les que ens trobem en un poble on mai s'han presentat candidatures rupturistes i independentistes. Ens presentàvem tenint clar que la situació local i a nivell del PV no estava al nostre favor, però valoràvem la importància de donar el pas després de 3 anys de treball i lluita, normalitzant i defensant la nostra proposta al poble. Ens alegra profundament el canvi al nostre Ajuntament, governat tradicionalment per la dreta. Un canvi al que nosaltres hem aportat el nostre gra de sorra. Esperem i treballarem per a que aquest siga l'inici d'una etapa més esperançadora per les nostres veïnes i els nostres veïns. Sumen a aquesta alegria el canvi a l'ajuntament de València, a la majoria d'ajuntaments del País, a les diputacions i especialment a la Generalitat.

Ens mereixem com a poble fer fora a tots els corruptes i totes les polítiques de l'oligarquia contra el poble i contra el nostre país.

Per últim, volem felicitar-nos pels magnífics resultats obtinguts pel conjunt de les candidatures de la CUP arreu dels Països Catalans amb més de 400 regidories i molt especialment a la CUP de Pedreguer, que obtenen els primers 2 regidors de la CUP al País Valencià! Una fantàstica noticia! I a las resta de companyes i companys que s'han presentant en llistes d'unitat popular, amb altres formacions o col·lectius dels seus pobles, com Burjassot i Montcada que també han tret representació.

No ens oblidem del magnific treball fet pels nostres companys i companyes de Biar, que més d'hora que tard veuran confirmats en properes conteses electorals, tota la nostra força!

Per la nostra part, continuarem lluitant, fent poble, país i unitat popular

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid