Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
CUP Almàssera fa públic el seu programa electoral
11/05/2015 Política

La formació, que és presenta a les eleccions com a CUP- Poble Actiu, destaca en tot moment el poder de decisió de la ciutadania apostant per fórmules assembleàries i d'autogestió i animant a les classes populars a liderar les seves pròpies lluites per alliberar-se d'una política tradicional que oprimeix i oculta informació.

El programa ressalta la importància de defensar els serveis públics, entre altres, l'educació i sanitat, com a un bé comú de la classe treballadora, aposta per generar ocupació municipalitzant serveis, garantint unes condicions laborals dignes i evitant la contractació d'empreses privades, impulsa una cultura reivindicativa, no subjecta al consum i sí a les arrels, proposa la creació d'habitatges socials, treballa des del feminisme i l'antipatriarcat com un valor ètic i una pràctica diària que trenque amb la forma clàssica de fer política, on uns col·lectius sotmeten als altres i proposa la implantació d'un model urbà i territorial sostenible, de respecte a la terra, fonamentalment a l'horta.

En aquesta línia, el programa recull set eixos temàtics: Poder popular i democràcia directa; Lluita contra l'atur i per l'activitat econòmica; Drets socials, justícia i redistribució davant de la crisi; Cultura Popular; Feminisme i alliberament de gènere; Model urbà i Model territorial i energètic. (Veure Programa eleccions municipals CUP Almàssera 2015. Abreujat. i el Programa eleccions municipals CUP Almàssera 2015.)

Entre altres mesures la CUP Almàssera proposa: una auditoria del deute; pressupostos participatius;  panells informatius oberts al poble; una xarxa de serveis mancomunats; rebaixar els sous de regidors i regidores així com que aquesta informació i la dels ingressos dels grups municipals es facen públiques; crear protocols d'ajuda a les persones autònomes,
portar a terme campanyes de defensa de la llengua; impulsar una assemblea de llauradors i llauradores i una altra de persones aturades; creació d'un Espai Jove així com d'una Casa de la Dona; promoure mesures socioeducatives en defensa del col·lectiu de persones amb diversitat funcional i gent gran; creació de protocols d'acollida a nouvinguts; impulsar un projecte de falles populars i combatives; generar polítiques de defensa dels animals; gestionar l'aigua sota la concepció "de la nova cultura de l'aigua" i gestionar els residus sota el concepte de "residus zero".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid