Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Internet
Racó Català celebra el seu 16è aniversari amb una festa valenciana al CAT

La presentació del llibre de Lucrècia de Borja i el web de PilotaVeu així com l'actuació musical dels grups Frida i Vadebo, són els actes previstos per la jornada

23/04/2015 Comunicació

El mes de març el portal Racó Català va fer setze anys i per celebrar-ho ha organitzat una festa el proper dissabte 25 d'abril al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT). La celebració coincideix amb la Diada del País Valencià, i per això la festa tindrà un caire valencià.

La jornada l'encetarà l'escriptora i raconaire Lucrècia de Borja amb la presentació del seu llibre 'Les dones no som (tan) complicades' a les 7 de la tarda. El volum explica, a través de 69 escrits, les grans veritats de la dona moderna amb un humor mordaç i sense pèls a la llengua.

A les vuit, el pilotari Ricard Sentandreu presentarà el web PilotaVeu, el portal que, des del passat mes d'octubre, dóna veu a tot allò que envolta l'esport de la pilota valenciana. Després de la presentació, el mateix Sentandreu serà l'encarregat de fer el taller i la mostra pràctica de pilota valenciana al carrer.

A les deu del vespre serà el torn dels grups Frida i VaDeBo, que posaran punt i final a la vetllada amb les seves actuacions musicals. Frida i Vadebo són dos grups joves de la capital valenciana que ompliran l'escenari del CAT amb els ritmes de la música combativa.

Tots els actes del 16è aniversari seran d'accés lliure i gratuït. Podeu trobar tots els detalls dels actes al web de l'aniversari i a l'esdeveniment de Facebook.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid