Internet
Racó Català celebra el seu 16è aniversari amb una festa valenciana al CAT

La presentació del llibre de Lucrècia de Borja i el web de PilotaVeu així com l'actuació musical dels grups Frida i Vadebo, són els actes previstos per la jornada

23/04/2015 Comunicació

El mes de març el portal Racó Català va fer setze anys i per celebrar-ho ha organitzat una festa el proper dissabte 25 d'abril al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT). La celebració coincideix amb la Diada del País Valencià, i per això la festa tindrà un caire valencià.

La jornada l'encetarà l'escriptora i raconaire Lucrècia de Borja amb la presentació del seu llibre 'Les dones no som (tan) complicades' a les 7 de la tarda. El volum explica, a través de 69 escrits, les grans veritats de la dona moderna amb un humor mordaç i sense pèls a la llengua.

A les vuit, el pilotari Ricard Sentandreu presentarà el web PilotaVeu, el portal que, des del passat mes d'octubre, dóna veu a tot allò que envolta l'esport de la pilota valenciana. Després de la presentació, el mateix Sentandreu serà l'encarregat de fer el taller i la mostra pràctica de pilota valenciana al carrer.

A les deu del vespre serà el torn dels grups Frida i VaDeBo, que posaran punt i final a la vetllada amb les seves actuacions musicals. Frida i Vadebo són dos grups joves de la capital valenciana que ompliran l'escenari del CAT amb els ritmes de la música combativa.

Tots els actes del 16è aniversari seran d'accés lliure i gratuït. Podeu trobar tots els detalls dels actes al web de l'aniversari i a l'esdeveniment de Facebook.