Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP de Tarragona presenta el pressupost de campanya

La CUP de Tarragona ha presentat el pressupost de campanya que bàsicament surt del finançament dels militants i que en cap cas surt de préstecs a entitats bancàries.

29/04/2015 Política

La CUP de Tarragona ha presentat aquest dimarts el seu pressupost per a la campanya electoral per les properes municipals on destinaran la xifra de 13.611,03€ i que és una mica superior a la del 2011. Malgrat això, es preveu una campanya austera i que no s’acabi gastant tota la quantitat. Pel que fa al capítol d’ingressos destacar que provenen d’una aportació de la CUP Nacional i que surt bàsicament de les quotes dels militants i de subvencions electorals, de l’aportació Territorial del Camp de Tarragona que també surten de les quotes, d’un remenent que tenia l'Assemblea local i per últim d’una previsió de donacions.

El cost de l’enviament de la propaganda electoral es preveu que es financi amb la subvenció pel nombre de vots recollits per la candidatura i mentre no arribi la subvenció sortiran a partir de préstecs personals que faran els propis militants. En cap cas es demanarà cap préstec a entitats bancàries ni per l’enviament ni per la campanya. De fet, per abaratir costos tant econòmics com ambientals només s’enviarà una butlleta per domicili independentment del nombre de persones censades prioritzant criteris de gènere i a la gent jove.

Pel que fa a les despeses es destinaran bàsicament a la propaganda publicitària (cartelleria i díptics) i al lloguer del local de campanya.

La CUP segueix apostant per la radicalitat democràtica i per la transparència al fer públic el seu pressupost i demana a la resta de Partits que es presenten que facin públic el cost de les despeses pre-electorals i electorals.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid