Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L’ANC de Cerdanyola convida al veïnat a signar la ILP d’habitatge i contra la pobresa energètica

L’ANC participa en la recollida de signatures amb dues paradetes els dies 11 i 18 d’Abril de 11 a 13 hores al mercat de Fontetes i al mercat de Serraperera respectivament.

09/04/2015 Drets i Llibertats
L’ANC de Cerdanyola-Cerdanyola per la Independència ha assenyalat que no només dóna suport a la ILP d’habitatge i contra la pobresa energètica promoguda per diverses entitats com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, sinó que en participarà de forma activa.

L’ANC és una entitat que persegueix l’objectiu de la Independència no pas com a fi, sinó com a eina imprescindible per a fer un país més just, més lliure i més prosper. És per això que l’ANC creu que la legislació actual no protegeix els interessos de les persones, deixant­les indefenses davant dels Bancs i de les empreses de subministraments bàsics com són la llum o el gas.

Un dels principis fundacionals de l’ANC és la justícia social, i actualment la legislació tant en matèria d’habitatge com en matèria de pobresa energètica és clarament injusta amb els més desafavorits. En aquest sentit volem lloar la iniciativa del Parlament de Catalunya de posar fil a l’agulla per acabar amb la pobresa energètica amb el decret llei contra la pobresa energètica aprovat per clara majoria a finals de 2014. Aquest decret, malauradament, ha estat impugnat i suspès a instàncies del govern espanyol pel TC, deixant sense ampara a milers de catalans.

Altre cop volem denunciar la persistència d’aquest estat que va en contra dels catalans sense fer cap distinció.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid