Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Judici a Lleida contra tres joves arrel de l'ocupació de l'antic casal ubicat a la Sala Europa

Demà a les 12:15h hi haurà una acció simbòlica als jutjats en suport dels encausats que consistirà en lliurament de més d'un centenar d'autoinculpacions.

14/04/2015 Drets i Llibertats

El proper 4 de maig, més de 2 anys desprès del desallotjament express efectuat per la Paeria, 3 joves hauran d'acudir novament a judici arran de l'ocupació efectuada a l'antic casal ubicat al carrer Governador Montcada núm. 7, a l'antiga Sala Europa de Lleida.

El Casal de Joves de Lleida denuncien novament aquest judici, entenen "que aquest judici no és res més que un altre intent de reprimir el jovent organitzat i que celebrar aquest judici dista molt de la realitat política del casal, donat que el mateix es troba en un espai que cedí el mateix ajuntament desprès de desallotjar la Sala Europa"

Alhora des del Casal de Joves també es volen solidaritzar-se amb els joves encausats en aquest judici, que no són més que tres caps de turc escollits a l'atzar d'entre els centenars de joves que van participar de les activitats que el casal realitzava a diari, i sobre els que es cerca imposar-los una quantiosa multa de més de 30000€ a mode d'atemorir i incriminar el jovent vinculat al Casal de Joves.

Des d'ara i fins el 4 de maig per part el Casal de Joves de Lleida anuncia se seguiran realitzant tot tipus d'accions per tal de recolzar els joves i difondre el referit judici així com convocar a tots els veïns de la ciutat a concentrar-se el pròxim dia 4 de maig a les 9.30 davant els jutjats per tal de donar suport als joves encausats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid