Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tanquem les nuclears
Commemoració a Barcelona del 29è aniversari de l'accident nuclear de Txernòbil
16/04/2015 Territori

El proper 26 d'abril, es complirà el 29 aniversari de l'accident nuclear, considerat el més greu de la història, ocorregut a la Central Nuclear de Txernòbil a Ucraïna (aleshores a la Unió Soviètica).

Per recordar aquest fet, revisar el que està passant a Bielorrusia (Belarus), el territori d'Europa més afectat per la radiació i reflexionar sobre com avançar el tancament de les 4 centrals atòmiques que tenim als Països Catalans que volen allargar el seu funcionament durant 60 anys, s'han convocat dos actes a Barcelona. 

El proper divendres al Centre Cívic Sandaru (carrer Buenaventura Muñoz, 21) a les 19h sota el títol "Belarus: Més enllà de la zona d'exclusió"; i el proper 29 d'abril a les 28h a la sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona, sota el títol: XXIX Conferència Catalana per un futur sense nuclears i energèticament sostenible. La transiciói energètica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid