Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Esquerres per la Independència presenta el web tudecideixes.cat
30/03/2015 Política

Esquerres per la Independència compta amb un nou portal web que centralitza totes les informacions vinculades a la nova campanya posada en marxa. La pàgina web recull l'experiència d'Esquerres pel SíSí i anirà incorporant totes les accions que es derivin de la nova campanya així com continguts polítics que es promouran des de les més de 50 entitats que donen suport al projecte. De fet, està previst una secció d'opinió on diferents personalitats donaran el seu punt de vista sobre el perquè d'un nou país des d'una òptica d'esquerres. Els materials de campanya i l'activitat a les xarxes socials són altres aspectes que oferirà la pàgina.

Campanya arreu del territori

Esquerres per la Independència es va presentar públicament dijous passat al Forat de la Vergonya (Barcelona) en roda de premsa. Des de la plataforma es va explicar a través dels portaveus Elvira Durán i Franz Estartús que la nova campanya inclourà accions arreu del territori amb marcat accent social ja sigui des d'aquest nou espai o donant suport a lluites populars locals. “És a les nostres mans construir un país que garanteixi un sistema educatiu i de sanitat pública de qualitat, el dret a l’habitatge, les pensions públiques i un lloc de treball digne”, va remarcar Durán.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid