Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP i Maulets donen suport al Compromís per Cerdanyola

 L'Assemblea de Maulets de Cerdanyola i el nucli de la CUP d'aquesta localitat del Vallès han mostrat el seu suport pública a la candidatura Compromís per Cerdanyola, formada per persones de diferents tradicions de l'esquerra i del teixit popular. El precedent d'aquesta candidatura va ser el PAS (Participació Activa i Social), que va obtenir un regidor fa dues legislatures.

Per a les dues organitzacións de l'Esquerra Indepdentista de Cerdanyola (Maulets i la CUP) "les propostes del Compromís per Cerdanyola aposten per l'aprofundiment democràtic, la participació i el respecte a la voluntat popular, l'acció social en favor de les persones i la preservació activa del medi ambient, presentant propostes factibles que possibiliten la seva execució".

13/05/2011 00:42 Política

 

La CUP i Maulets demanen el vot pel Compromís per Cerdanyola a les eleccions del 22 de maig

Les assemblees locals cerdanyolenques de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i l’organització política juvenil Maulets, fan públic el seu suport a la candidatura del Compromís per Cerdanyola de cara a les properes eleccions municipals del 22 de maig.

Les organitzacions fan una crida a militants i simpatitzants de l'esquerra independentista per tal que votin, en consonància amb les més de 80 candidatures que la CUP presentarà el proper diumenge en 28 comarques del principat de Catalunya i dues del País Valencià.

Des de Maulets i la CUP, les propostes del Compromís per Cerdanyola aposten per l'aprofundiment democràtic, la participació i el respecte a la voluntat popular, l'acció social en favor de les persones i la preservació activa del medi ambient, presentant propostes factibles que possibiliten la seva execució.

 Per tot això, des de l'Esquerra Independentista esperen que el Compromís a Cerdanyola, i les CUP arreu dels Països Catalans, aconsegueixin que el proper 22 de maig esdevingui un punt d'inflexió política al país, en el camí cap al creixement de les opcions de ruptura i aprofundiment democràtic.

 

 

 Per saber-ne més:

Escudella contra la hipocresia nadalenca a Cerdanyola

Una marxa de torxes recorda l'ocupació franquista a Cerdanyola del Vallès

Concentració a Cerdanyola a favor de la 2a Vaga General 

La CUP de Cerdanyola denuncia la cortina de fum en el en pla de "neteja" dels residus de fibrociment

 Els abocadors tòxics fan detonar una crisi governamental a Cerdanyola 

Demanen que es faci públic l'informe sobre la toxicitat dels abocadors a Cerdanyola 

Ofensiva en la lluita contra els abocadors tòxics a Cerdanyola del Vallès 

 

{youtube}9ajGb7Q7kpI&feature{/youtube}
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid