Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions municipals
El partit d'Ada Colau defuig de les primàries amb llistes obertes

"Barcelona En Comú", liderada per Ada Colau, ha decidit escollir el cap de llista al costat d'un equip format per entre 5 i 20 persones esquivant les llistes obertes. Serà una llista pactada amb els partits de la coalició, i ICV-EUiA es compromet a avançar els diners necessaris per finançar la campanya electoral

14/02/2015 Política

Barcelona En Comú, la coalició electoral d'Ada Colau i ICV-EUiA que prendre aquest nom deprés de la impossibilitat de presentar-se com a Guanyem Barcelona, ha renunciat a fer primàries amb llistes obertes.

Segons va avançar El Diario.es la coalció per al es municipals a Barcelona portarà a terme un procés de selecció en bloc, "en què només es podrà elegir el cap de llista juntament amb el seu equip d'entre 10 i 15 persones, que coparà tots els llocs de sortida de la candidatura."

A diferència d'altres partits que formen part de la coalició barcelonina liderada per Colau, com Podem o Equo, que fins ara han fet bandera de les "llistes obertes" (que per exemple no han portat a terme a les eleccions europees), "Barcelona En Comú" escollirà els candidats a través de quotes de repartiment i un procés de selecció.

Aquesta decisió que contradiu les premisses articulades fins ara en moltes poblacions va ser anunciada per la candidatura el passat dimarts en roda de premsa, justificant-ho per la necessitat de formar "equips de govern". En aquesta roda de premsa Ada Colau també va manifestar que liderarà aquesta llista acordada entre les diferents formacion.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid