Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Presentació de la Candidatura de Ruptura a l'Ajuntament de Barcelona

Promoguda per les Trobades Populars Municipalistes on participen membres de la CUP, altres organitzacions i persones provinents de diferents espais, agents i lluites polítiques i socials

06/02/2015 Política

Dilluns a les 11.00h es presentarà la Candidatura de Ruptura per les properes eleccions municipals a la ciutat de Barcelona plaça de Catalunya.

Es tracta de l'espai de confluència de persones provinents de diferents espais, agents i lluites polítiques i socials que s'han anat trobant en les diverses Trobades Populars Municipalistes (TPM) i  a  la darrera , van decidir aprofundir en l’articulació d’un espai polític de ruptura a la ciutat i començar un procés de constitució com a candidatura municipal sota els principis identificatius de ruptura ja aprovats en les anteriors trobades.

Dilluns es farà  públic el nom de la candidatura, resultat d'un procés participatiu obert als veïns i veïnes de Barcelona amb més de 1.400 vots emesos i regida pels principis identificatius de ruptura amb el model dels darrers 30 anys a l'Ajuntament de Barcelona.

També es presentarà el codi ètic de la candidatura, les línies generals del programa polític i el procés assembleari d'elaboració de la llista electoral de la candidatura que culminarà a la 4a Trobada Popular Municipalista a Barcelona.

 

Es tracta de l'espai de confluència de persones provinents de diferents espais, agents i lluites polítiques i socials que s'han anat trobant en les diverses Trobades Populars Municipalistes (TPM) i van decidir durant a la darrera  aprofundir en l’articulació d’un espai polític de ruptura a la ciutat i començar un procés de constitució com a candidatura municipal sota els principis identificatius de ruptura ja aprovats en darreres trobades municipalistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid