Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Participació ciutadana
Debat a Vic sobre les ILP de l’educació i de l’habitatge i la pobresa energètica

Amb la participació de l’economista Josep Manel Busqueta i membres dels grups promotors de les dues iniciatives legislatives populars.

14/01/2015 Drets i Llibertats

El Fòrum de Debats organitza per aquest divendres, 16 de gener, una conferència-taula rodona amb el títol de "Dues iniciatives legislatives populars a Catalunya" que anirà a càrrec de Josep Manel Busqueta, economista i pastisser; Rosa Cañadell, membre del Grup Promotor de la ILP per una nova Llei del Sistema Educatiu de Catalunya; i Oriol Badia i Carlos Macias impulsors de la ILP que proposa Mesures Urgents per fer front a l'Emergència Habitacional i a la Pobresa Energètica. La conferència començarà a les 8 del vespre, tindrà lloc a l'Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Rambla Hospital, 11, de Vic. Com sempre, anirà seguida de col·loqui.

El mecanisme de la ILP permet que determinades demandes socials que no queden recollides en l’agenda política puguin arribar al Parlament, ésser-hi discutides i, en última instància, aprovades. Aquest va ser el cas de la ILP que va acabar amb la prohibició de les “corrides” de toros. En aquest moment es troba en fase de tramitació parlamentària la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania. En fase de recollida de signatures es troben les dues ILP que seran objecte de presentació i debat en la propera activitat del Fòrum de Debats: la que proposa una nova Llei del Sistema Educatiu de Catalunya i la que proposa Mesures Urgents per fer front a l'Emergència Habitacional i a la Pobresa Energètica.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid