Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Un centenar de persones acudeixen al jutjat de Cerdanyola per autoinculpar-se

Un centenar de persones van respondre a la crida les Assemblea territorials de l’ANC de Montcada i Reixac, Badia, Barberà, Ripollet, Bellaterra i Cerdanyola per iniciar la campanya d’autoinculpacions pel 9N

30/12/2014 Política

Ajor dilluns 29 les agrupacions locals de l’ANC a diversos muncipis del Vallès Occidental van convocar la població de la comarca a autoinculpar­se seguint el procediment que ja han utilitzat diversos polítics i persones a títol individual.

Segons una nota de premsa de Cerdanyola per la Independència (CxI) un centenar de persones van respondre a la crida les Assemblea territorials de l’ANC de Montcada i Reixac, Badia, Barberà, Ripollet, Bellaterra i Cerdanyola per iniciar la campanya d’autoinculpacions pel 9N per l’admissió a tràmit de la querella contra el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega i la consellera, Irene Rigau.

Un gran nombre de persones han acudit a partir de les 11h del matí per la seu del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola per declarar que van votar el 9-N lliurement. Segons la nota "El fet que les diferents territorials convoquessin a hores diferents, i la rapidesa del procediment ha fet que no s’hagin format grans cues a l’entrada del jutjat i que les persones que hi assistien per altres motius no hagin patit grans retards.2

Els convocants d'aquesta autoinculpació col·lectiva al Vallès Occ. han indicat que a "més de mostrar la solidaritat amb els representants polítics querellats per permetre que la ciutadania de Catalunya pogués expressar lliurement la seva opinió a les urnes, és el de manifestar la manca de garanties democràtiques de l’Estat espanyol."

A l’entrada del Jutjat de Guàrdia, en Ricard Domingo, membre de l’executiva local de l’ANC de Cerdanyola, ha explicat que “aquest és un acte de recolzament als polítics implicats en aquesta querella i que l’acte del 9­N va ser un acte voluntari per part de totes aquelles persones que van decidir participar­-hi.”


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid