Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
El regidor de la CUP a Mataró, Xavier Safont-Tria, s’autoinculpa pel 9N

Proposa que ho facin l’alcalde i la resta de regidors

25/11/2014 Política

El regidor de la CUP a l’Ajuntament de Mataró ha adreçat una carta a l’alcalde de Mataró Joan Mora on li demana que signi l’autoinculpació per la seva participació en l’orgnaització del 9N i que convidi a la resta de regidors i regidores del consistori a afegir-s’hi per adreçar-la al Sr. Eduardo Torres-Dulce Lifante, actual Fiscal General de l’Estat espanyol.

El regidor de la CUP  li proposa a l'alcalde  següent:

“Presento un text solidari d’autoinculpació davant la querella que la Fiscalia General de l’Estat espanyol ha acordat interposar contra el President i alguns membres del Govern de la Generalitat de Catalunya per la convocatòria del referèdum del passat dia 9 de novembre.

Sol·licito a l’excelentíssim alcalde de Mataró Joan Mora i Bosch, que signi la carta adjunta en annex i, convidi a la resta de regidors i regidores del consistori a signar-la per adreçar-la al Sr. Eduardo Torres-Dulce Lifante, actual Fiscal General de l’Estat espanyol.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid