Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
POBLE LLIURE
Dos membres de Poble Lliure es reuneixen amb la Cònsol General de Cuba a Barcelona

Els representants de Poble Lliure van emplaçar al Partit Comunista de Cuba a establir relacions formals amb l'organització, per poder compartir anàlisis regularment i estrènyer els llaços de solidaritat entre els pobles català i cubà.

23/12/2014 Política
Ahir dos membres de  Poble Lliure Roger Castellanos i Pep Musté es van reunir amb la nova Cònsol General de Cuba a Barcelona, Mabel Arteaga, a qui van presentar formalment la nova organització i compartir l'anàlisi de l'organització respecte a la conjuntura actual als Països Catalans.

Per la seva banda, Arteaga els va poder transmetre la seva valoració de la situació que viu Cuba després de l'alliberament dels tres herois cubans, així com les expectatives que s'han despertat al país davant de l'anunci de la represa de les relacions diplomàtiques amb EUA, pel què fa al bloqueig comercial i financer que des de fa anys es veu sotmesa l'illa.

Els representants de Poble Lliure van emplaçar al Partit Comunista de Cuba a establir relacions formals amb l'organització, per poder compartir anàlisis regularment i estrènyer els llaços de solidaritat entre els pobles català i cubà. Igualment, van estndre la mà a Mabel Arteaga, en la disposició de Poble Lliure per treballar en la difusió activa sobre la situació de bloqueig que viu Cuba, així com a donar a conèixer més de prop el model polític, econòmic i social nascut amb la Revolució, comptant amb la seva participació als nostres actes públics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid