Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Fecunda terra: ha nascut Poble Lliure. Organitzar i créixer per a estar a l'alçada
04/12/2014 Guillem Vendrell
L'alegria pel fet de la notícia recorre les contrades de casa nostra «de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó» ja no haurem de continuar pensar sols i soles, ja podem tenir el principi de confiança que podrem acudir a cercar consell, a demanar clarificació, saber-ne que és el millor que cal fer i com el farem tothom plegat. Ja hi ha síntesi i disposició per a la lluita sense desfalliment cap a un futur luminós independent i sobirà d'opressions nacionals i de classe, cap un POBLE LLIURE.

Habemus PARTIT!

Evidentment no és unpartit que per més joia que provoqui es pugui comparar amb la joia individual i egoísta com ho fa Podemos. Perquè?
Perquè no juga a guanyar esleccions amb estadístiques per a obtenir seients i viure de la política, sense no haver hagut tan sols de penjar un cartell ni fer treball amb la gent, ni haver-se partit la cara durant dècades contra la “casta” del poder burgès, sinó tot el contrari.

Poble Lliure és l'espai per a discutir-ho tot al voltant d'uns principis marcats a foc, amb una eina ideològica que no es reinvidca en privat i es nega en públic perque els únics que no s'han de sentir enganyats som els treballdors i el poble català.

Un espai tant obert com la mà que s'ofereix per tal d'avançar cap el futur amb la cara ben alta enfrontant tot el que vagi contra el poble o donant-la a l'enemic que deposa les armes.

Un espai de compromís col·lectiu i de treball envers un objectiu ferm i segur i amb unes tasques immediates que nomès amb aquesta eina podrem complir amb correcció, amb capacitat i a l'uníson a tots els Països Catalans.

Una conjunció de coindidències que són més que un front i que de rebre cops frontals comuns s'han afilat en la enclusa de la lluita quotidiana durant més de 4 dècades incorporant les millors expeirències històriques pròpies de casa nostra i de les lluites obreres i d'emancipació nacional d'arreu del món, en una sola eina templada que obrirà ments i aclarirà dubtes davant les cruÏlles, l'eina que ha tingut el part més llarg que jo he conegut. Ja hi havia embrions abans que hagués nascut el meu fill i ara s'han conjurats les icones de la història per a que el 30 de novembre de 2014, 300 anys després, el poble dels segadors pugui aixecar de conjunt la falç redentora i afilada destinada a triomfar.
Poble Lliure n'és el partit comunista dels Països Catalans, i entre tots i totes ho farem possible.

No s'ha predicat en el desert. El oasis han convergit i ara els treballadors i el poble saben que tenen on abeurar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid