Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme
L'MDT traspassa la seva militància i efectius a Poble Lliure

Paral·lelament, crea una Comissió Gestora per a portar a terme les gestions i tasques necessàries del traspàs i anunciarà la seva dissolució un cop finalitzada aquesta etapa de transició que s’ha de cloure dins els primers mesos de l’any vinent.

22/12/2014 Política

L’Assemblea Nacional Extraòrdinària del Moviment de Defensa de la Terra (MDT) ha acordat compartir i fer-se seus els acords del Congrés fundacional de l'organització Poble Lliure del dia 30 de novembre proppassat i ha decidit que, juntament amb moltes més persones provinents d'altres trajectòries militants, treballar activament en tot el procés "Nous temps noves eines", que ha preparat aquest congrés, tot assumint plenament aquesta necessitat de renovació organitzativa.

Tal com s’ha valorat al llarg dels mesos preparatoris, l’MDT considera, que el país i el moviment independentista hem entrat en una nova etapa en la qual cal un nou instrument adequat i reforçat per al moment present que porti a terme les tasques estratègiques necessàries (de reflexió, debat polític i lluita ideològica, de dinamització i coordinació organitzativa, d’impuls de lluites, de reforçament d’infraestructures, de proposició de perspectives polítiques i línies d’acció, etc.).

D’acord amb aquesta posició l'MDT ha acordat en aquesta Assemblea Nacional Extraordinària el traspàs de la seva militància i efectius a l'organització Poble Lliure i la creació d’una Comissió Gestora per a portar a terme les gestions i tasques necessàries en aquest sentit; i anuncia la seva dissolució un cop finalitzada aquesta etapa de transició que s’ha de cloure dins els primers mesos de l’any vinent. En aquest període breu de temps, l’MDT es compromet a continuar posant tot el seu esforç en l'expansió i la consolidació d'aquesta nova organització, com a instrument organitzatiu imprescindible per al reforçament estratègic de l'independentisme. Des del moment de l’acord present, l'MDT renuncia a tota activitat com a partit tot cedint el protagonisme i la incidència social a l'organització Poble Lliure.

Finalment, fem una crida a organitzar-se dins Poble Lliure, una eina imprescindible en aquests temps tan apassionants que tenim la sort de viure.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid