Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
BADALONA
Xavier Garcia Albiol autoritza el començament d’unes polèmiques obres

L'Alcalde de Badalona comença les obres del megapàrking sense tenir la data de construcció de l'escola i l'institut de Montigalà

17/11/2014 Política
Tan sols dos dies després de que més de 500 persones participessin a la MANI-FESTA de dissabte dia 15, l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha tirat pel dret i ha autoritzar el començament de les polèmiques obres d'un megapàring al solar que han d'ocupar l'escola i l'institut de Montigalà. Els operaris de l'empresa adjudicatària Vialitat i Serveis (VIALSER) han començat a envoltar de tanques l'esplanada a la qual faran unes obres provisionals que costaran gairebé 600.000 euros.

L'inici d'aquestes obres d'arrajament de l'espai es produeix sense que s'hagi portat a terme la reunió amb la Generalitat per pactar un calendari de construcció de l'Escola Montigalà i l'Institut Ventura Gassol a la qual instava una resolució aprovada pel Parlament de Cataluya el passat dia 9 d'octubre. Els operaris han posat les tanques coicidint amb un debat a Ràdio Badalona en què l'Ampa de l'Escola Montigalà ha reiterat al regidor d'Ensenyament, Juan Fernández, la posició de la comunitat educativa de donar prioritat a la negociació amb la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, abans de gastar més de mig milió d'euros en un arranjament provisional que s'haurà de desfer quan comencin a edificar-se els dos centres.

La Plataforma Zona Educativa Montigalà (ZEM) portarà a terme noves accions per reclamar a la Generalitat i a l'Ajuntamet de Badalona que compleixin la resolucio de Parlament perque els Pressupostos del 2015 incloguin les partides necessàries per tirar endavant la construcció de l'escola i l'institut i substitir així els barracons i un vell edifici de primària reconverti, respectivament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid