Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Protesta de la Marea Pensionista davant l'Institut Nacional de la Seguretat Social

La Marea Pensionista ha nascut amb la voluntat ferma de tombar totes les reformes realitzades per PSOE i PP a les pensions públiques

19/11/2014 Economia
Amb motiu de la visita que realitzaran demà dijous 20 de novembre a l'INSS el Secretari d'Estat de la Seguretat Social, la Directora General del mateix organisme i la Delegada del Govern a Catalunya (10,45h, a la seu provincial de l'INSS, Sant Antoni Maria Claret, 5-11), la Marea Pensionista ha fet una crida a tots els i les pensionistes (especialment als seus afiliats) per realitzar una protesta contra la presència d'unes autoritats que són directament culpables de la privatització del nostre sistema públic de pensions, i contra les últimes reformes realitzades, que estan produint una pèrdua econòmica constant als nostres pensionistes, quan no el seu empobriment.

La Marea Pensionista ha nascut amb la voluntat ferma de tombar totes les reformes realitzades per PSOE i PP a les pensions públiques, considerant una hipocresia la terminologia utilitzada de forma oficial i pactada amb les entitats financeres amb la finalitat de desacreditar el sistema públic de pensions, amb l'únic objectiu d'aconseguir la seva privatització.

La Marea Pensionista afirma que "Sabem que les pensions són perfectament sostenibles si s'apliquen unes altres polítiques de repartiment de la riquesa del país, com ara un mercat laboral que no estigui basat en els contractes per hores, sous de misèria i tarifes planes als empresaris; una persecució real del frau fiscal; una persecució efectiva de l'evasió de capitals i d'impostos, protagonitzada per les grans empreses i fortunes.".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid