Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP Tarragona
La CUP Tarragona en contra de la venda de patrimoni de l'Ajuntament

La CUP de Tarragona considera lamentable que el consistori opti per deslliurar-se del patrimoni del qual n’és titular, mentre per altra banda, gasta una gran suma de diners en lloguers d’oficines per a les seves dependències.

13/11/2014 Política

El BOPT, Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, anuncia que s’obre el període d’informació pública de la venda (subhasta) dels pisos de sobre el Teatre Metropol, un bé immoble patrimonial situat a la Rambla Nova, 46. La candidatura d'unitat popular considera que l'Ajuntament en comptes d’alienar els seus béns hauria d’aprofitar-los per a donar bons serveis a la ciutadania i recorda que el consistori està pagant una elevada quantitat (35.000 euros al mes) en concepte de lloguer de l'edifci de l'OMAC  (a més dels 4 milions d’euros que li va costar al consistori sota el govern de CIU i PP les obres per condicionar l’edifici). La formació independentista remarca que l'edifci de l'OMAC es troba a la Rambla Nova, 59,  tot just davant de l’immoble objecte d’alienació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid