Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
La CUP El Vendrell valora la consulta

La formació independentista valora molt positivament els 6380 vots del “Sí-Sí” (un 80,77% del total) a El Vendrell

12/11/2014 Política

La CUP El Vendrell ha emès un comunicat on afirma que “no podem fer res més que mostrar la nostra satisfacció envers l’acte de dignitat col·lectiva que va representar la jornada participativa del passat diumenge. Des del nostre punt de vista, aquesta consulta ha representat un punt d’inflexió, però no pas una victòria definitiva. Ara, més que mai, les classes populars i les forces d’esquerres hem de pressionar per aconseguir que el 9N no es converteixi en una eina en mans de l’autonomisme que només serveixi per negociar un nou encaix amb l’estat espanyol. La nostra voluntat ha de ser clara, volem la independència per construir un nou país on la sobirania popular no sigui paper mullat.”.


Per altra banda, la formació independentista també vol esmentar la massiva participació dels ciutadans del Vendrell que amb 7899 vots, 6380 dels quals del “Sí-Sí” (un 80,77% del total), evidencien un augment significatiu de l’independentisme a la vila, sobretot si es comparen amb la suma de vots obtinguts pels partits netament independentistes (ERC, CUP, SI) als darrers comicis autonòmics i municipals. El comunicat acaba donant les gràcies als voluntaris per les tasques realitzades el 9-N.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid