Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Nord-catalans voten "simbòlicament" davant del consulat espanyol a Perpinyà

"Catalunya Nord" per la Independència aplega un centenar de persones en suport de la Consulta i en contra la decisió del Tribunal  Constitucional Espanyol

01/10/2014 Política

Aquest cap a les 6 de la tarda, un centenar de persones s'han concentrat davant del consulat espanyol a Perpinyà i han votat "simbòlicament" en una urna amb paperetes del Sí-Sí, reivindicant d'aquesta manera la voluntat del poble de Catalunya del Sud de l'Abera el seu dret legítim de decidir el seu futur, denunciant els entrebancs que posa el govern espanyol al darrera de 12 jutges del Tribunal Constitucional Espanyol.

La concentració havia estat convocada per Catalunya Nord per la Independència que pertany a l'ANC. Entitat que fa anys que mobilitza la societat civil nord-catalana en suport de la voluntat Catalunya  per aconseguir la independència de manera pacífica i democràtica. Més d'un miler de catalans del nord de l'Abera van participar a la V del passat Onze de Setembre, malgrat que a l'Estat francès no era dia festiu, i més de tres mil nord-catalans van participar a la cadena humana de la Via Catalana, fent-la entrar en territori de l'Estat francès.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid