Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consulta
Els militants de la CUP de Reus s'inscriuen com a voluntaris del 9-N

El diputat David Fernàndez tancarà la campanya pel 9-N amb un acte a la capital del Baix Camp

22/10/2014 Política

Els militants de la CUP de Reus s'han inscrit com a voluntaris a la consulta del 9 de novembre. Segons ha explicat aquest dimecres el portaveu de la formació a la ciutat, Edgar Fernández, l'objectiu és "garantir que ningú tingui problemes a l'hora d'exercir el seu dret a vot".

Tal com ja va fer ahir al Parlament de Catalunya el diputat de la CUP Quim Arrufat, Fernández ha reiterat que la CUP abandona les negociacions i posa tots els seus esforços en fer del 9-N "una jornada de desafiament definitiu a l'estat espanyol i una demostració de força democràtica i desobedient".

En aquest sentit, la CUP inicia una campanya de mobilització i conscienciació "per garantir l'èxit de la convocatòria", ha dit Fernández en roda de premsa.

David Fernàndez tancarà la campanya pel 9-N a Reus

La CUP de Reus ha organitzat dos actes públics per plantejar la independència com un procés constituent que permeti crear un nou model de societat. El primer es realitzarà aquest dissabte al vespre a la plaça del Mercadal i comptarà amb la participació de la coordinadora del grup parlamentari de la CUP, Anna Gabriel; amb el membre de la Crida per Sabadell i del Seminari d'Economia Crítica Taifa, Pau Llonch, i amb el membre de la CUP de Tarragona i de la CGT, Jordi Martí.

El segon serà el de tancament de campanya i es realitzarà el divendres 7 de novembre a les 8 del vespre a la Sala Polivalent de La Palma. L'acte comptarà amb la participació de la portaveu de la CUP de Reus, Marta Llorens; la membre de la campanya Som Països Catalans, Maria Plana; el membre de la CUP i del Seminari d'Economia Crítica Taifa, Josep Manel Busqueta, i el diputat de la CUP al Parlament David Fernàndez.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid