Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Desenes de persones es concentren davant de l'ambaixada espanyola a Londres

En contra de la decisió del Tribunal Constitucional espanyol per haver prohibit la consulta

11/10/2014 Política

Desenes de persones es van concentrar ahir a la tarda davant de l'ambaixada espanyola a Londres, per exigir el dret dels catalans a votar sobre el seu futur en la consulta del 9N. La protesta va coincidir amb la commemoració sobre el "dia la Hispanidad" que es feia a dins de l'ambaixada (veure fotografies)

A fora els manifestants van despregar una pancarta demanant la independència de Catalunya. Una urna, simnolitzava el dret a exercir el vot. A més els manifestants duien estelades i banderes de diversos països on s'indicava la data de la seva independència. Tot plegat va ser amenizat amb música de violí.  La concentracuó havia estat convocada per l'ANC England sota el lema "Lliçons d'Independència"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid