Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Segons "El País" i "La Razón" els catalans acataríem la prohibició del TC

A partir d'un "sondeig" realitzat pel diari El País només el 23% de catalans de la CAC defensarien que la consulta tirés endavant malgrat la prohibició l'alt tribunal; La Razón, paral·lelament i coincidentment, ha ofert la xifra d'un 55,3% dels catalans que rebutjarien un referèndum "il·legal"

08/09/2014 Política

Segons explica la notícia del diari ARA la majoria de catalans de la CAC acataria una possible prohibició del referèndum del 9-N per part del Tribunal Constitucional espanyol (TC), segons els dos sondejos d'opinió que publiquen aquest diumenge sengles diaris de Madrid.

Segons l' enquesta d''El País', només el 23% dels catalans optaria per mantenir-se ferm amb la convocatòria de la consulta, fins i tot davant un veto explícit de l'alt tribunal espanyol. Ara bé, el mateix sondeig conclou que el 45% acataria la sentència "si fos per trobar una nova data per a una consulta acordada amb l'Estat." Aquest mateix mitjà apunta que  La Razón arriba a la conclusió que el 55,3% preferiria no fer la consulta si la prohibís el TC, davant un 40,7% que creu que això no hauria de ser un impediment.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid