Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
El SEPC convoca una vaga estudiantil si el Tribunal Constitucional prohibeix la consulta

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans fa una crida a desobeir i treure les urnes al carrer el proper 9 de novembre

04/09/2014 Política
El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) va emetre un comunicat dimarts en el qual anunciava la seva intenció de convocar vaga a totes les universitats del Principat “tan bon punt el Tribunal Constitucional materialitzi la prohibició de la consulta” entenent que “l’únic camí restant per exercir el dret a decidir és la desobediència civil”.

A més a més, i conscient que és “la mobilització popular la que ens ha fet arribar on som ara, i que només serà aquesta la que ens permeti forçar la consulta”, el sindicat estudiantil fa una crida a la participació al tram 69 de la V de l’11 de setembre així com a la manifestació de l’Esquerra Independentista convocada a les 18:30h a la Plaça Tetuan.

L’organització considera que “un ‘procés’ així ha de ser liderat per la mobilització popular i encapçalat per les classes treballadores i no regalar-lo ni subordinar-lo a les institucions – ni catalanes ni espanyoles – que no treballaran en benefici de les classes populars” i com a estudiants pretenen ser un “agent puntal d’aquest context”, tot adquirint un paper protagonista en el que esperen que representi una ruptura democràtica amb l’Estat.

Finalment, el SEPC es compromet a seguir “el camí de la lluita per una educació pública, popular, antipatriarcal, de qualitat i catalana a tots els territoris que conformen els Països Catalans” i a continuar consolidant “el Moviment Estudiantil Nacional i avançar en el procés de construcció nacional dels Països Catalans i de les eines que les estudiants del nostre país necessiten”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid